Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ:
ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ  

Ο Γιώργος Καρασμάνης, κατέθεσε  στη Βουλή ως αναφορά το ψήφισμα του Δήμου Αλμωπίας, σχετικά με την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αριδαίας και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του.  
Συγκεκριμένα, με το ψήφισμα του ο Δήμος Αλμωπίας διαμαρτύρεται ότι Κέντρο Υγείας Αριδαίας βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε τραγική κατάσταση, πιο αποδυναμωμένο από ποτέ, εξαιτίας της έλλειψης ιατρικού προσωπικού, η οποία γίνεται εντονότερη λόγω των αποσπάσεων κάποιων ιατρών του Κέντρου Υγείας σε άλλα Νοσοκομεία. 
Μάλιστα, ο εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας σε θέματα Υγείας, εκτός των άλλων, αναφέρει ότι η ίδια τραγική κατάσταση στον τομέα της Υγείας επικρατεί σε ολόκληρο τον Νόμο Πέλλας και ειδικότερα στην Έδεσσα, Αριδαία και Σκύδρα με αποκορύφωμα το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Έδεσσας επί αρκετών ημερών αφού δεν υπάρχει κανένας ιατρός-παθολόγος.  
Ο Γιώργος Καρασμάνης, με την παρέμβαση του αυτή, αφού επισημαίνει την υποβάθμιση και την υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να διασφαλιστεί άμεσα η υγειονομική κάλυψη των κατοίκων, με την στελέχωση του με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό και με την αντιμετώπιση των ελλείψεων σε διοικητικό προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.    


ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016        ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...