Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΟΧΘΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝΑριδαία, 3/8/2016

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΟΧΘΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

Άλλη μια παρέμβαση ουσίας που αλλάζει την εικόνα της Λουτρόπολης πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Πόζαρ, που σχετίζεται με την ανάπλαση της παραποτάμιας όχθης στο νότιο τμήμα (απέναντι από το παλιό ξενοδοχείο «ΑΚΤΑΙΟΝ»).
Συγκεκριμένα, χαμήλωσε το ύψος του τοιχίου που υπάρχει στην ίδια τοποθεσία, ώστε ο επισκέπτης να έχει άμεση οπτική επαφή με την πανέμορφη κοίτη των Λουτρών.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ανάπλαση του δαπέδου και τοποθετήθηκε σταμπωτό δάπεδο, δίνοντας μία πολύ διαφορετική εικόνα στην τοποθεσία, ενώ παράλληλα κατασκευάστηκε δίκτυο όμβριων υδάτων.
Το έργο στοίχησε 7.215 ευρώ και καλύφθηκε από ιδίους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Προοπτική μας είναι να δημιουργήσουμε τέτοιους χώρους σε όλο το κεντρικό τμήμα της Λουτρόπολης, ώστε να δώσουμε περισσότερες δυνατότητες για περίπατο στους επισκέπτες μας οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάζουν τις ομορφιές του τόπου μας».0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...