Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Δυνατότητα ρύθμισης ασφαλιστικών εισφορών για επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 14ης και 15ης Σεπτεμβρίου 2014Δυνατότητα ρύθμισης ασφαλιστικών εισφορών για επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 14ης και 15ης Σεπτεμβρίου 2014  

Το ΙΚΑ εξέδωσε ειδική εγκύκλιο (ΑΔΑ 6ΓΞ94691ΩΓ-7Υ3) στην οποία προβλέπεται η δυνατότητα ρύθμισης ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων και Οικοδομοτεχνικών Έργων οι οποίοι έχουν επαγγελματική εγκατάσταση στις Τοπικές Κοινότητες Άνυδρο, Καλή και Μάνδαλο του Δήμου Σκύδρας της Π.Ε. Πέλλας που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 14ης και 15ης Σεπτεμβρίου 2014 και αποδεδειγμένα έχουν υποστεί ζημιές.  

Για την υπαγωγή στη ρύθμιση χρειάζεται να υποβληθεί από τον ενδιαφερόμενο αίτηση στην αρμόδια ταμειακή υπηρεσία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή υπηρεσία ΚΕΑΟ στην οποία υπάγεται η έδρα του. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...