Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ



ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ:
ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ 
ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ 
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  


Τις επιστολές του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Πέλλας «Ο Άγιος Στυλιανός» και του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Γιαννιτσών και Περιχώρων «Ο Άγιος Στυλιανός» σχετικά με την διαμαρτυρία τους για την ενδεχόμενη μείωση του ποσοστού των προσλήψεων στους πολύτεκνους και στα τέκνα τους στην Δημόσια Διοίκηση, κατέθεσε στη Βουλή ως αναφορές ο Γιώργος Καρασμάνης.
Συγκεκριμένα, στις επιστολές τους αναφέρουν την πρόθεση του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, να τροποποιηθεί το άρθρο 14 του Νόμου 2190/1994 και να μειωθεί το ποσοστό των προσλήψεων πολυτέκνων και τέκνων αυτών από το 20% σε 15% στη Δημόσια Διοίκηση. 
Ο Γιώργος Καρασμάνης, με την παρέμβαση του αυτή, ζητά από τον Πρωθυπουργό και τους αρμοδίους Υπουργούς να δείξουν την δέουσα ευαισθησία προς τους πολύτεκνους και τα τέκνα τους, οι οποίοι δικαιούνται «ειδικής φροντίδας» από το Κράτος, αποσύροντας οποιαδήποτε τροποποίηση που αφορά την μείωση του ποσοστού προσλήψεων τους στη Δημόσια Διοίκηση.   




ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016        ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...