Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΑΡΘΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ



Αριδαία, 7/8/2016

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΑΡΘΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ

Η βελτίωση της καθημερινότητας αποτελούσε από την πρώτη στιγμή πρωταρχικό στόχο για τη Δημοτική Αρχή.
Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην προμήθεια νέου μηχανήματος με αρθρωτό καταστροφέα. Το συγκεκριμένο μηχάνημα θα εξυπηρετήσει την κοπή χόρτων και κλαδιών, με στόχο την συντήρηση του οδικού άξονα.
Το νέο όχημα το οποίο κόστισε 90.000 ευρώ με χρήματα που εξασφαλίστηκαν για τον τομέα της πολιτικής προστασίας (π.χ. αποφυγή ατυχημάτων ή πυρκαγιών από χόρτα), ενισχύει σημαντικά το Εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας και αναμένεται να κάνει πιο εύκολο το έργο του λύνοντας σημαντικά προβλήματα.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένα τέτοιο μηχάνημα προστέθηκε στον εξοπλισμό μας. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη που θα βοηθήσει πολύ στον τομέα της καθημερινότητας για την οποία παλεύουμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε μαζί με τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπαλλήλους. Οφείλω να τονίσω ότι η διαδικασία την οποία ακολουθήσαμε δεν ήταν καθόλου εύκολη, αντίθετα περιελάμβανε μία δαιδαλώδη γραφειοκρατία. Είναι ενδεικτικό ότι από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Δημοτική Αρχή ξεκινήσαμε τις διαδικασίες και έπρεπε να περάσουν σχεδόν δύο χρόνια για να το παραλάβουμε. Για να φτάσουμε μέχρι εδώ χρειάστηκε σκληρή δουλειά και προσπάθεια, όμως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και σύντομα τα αποτελέσματα θα γίνουν αντιληπτά και από τους συμπολίτες μας».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...