Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

5ο Φράγμα Πάρτι. Η δεύτερη ημέρα


Με προβλήματα συνεχίστηκε η δεύτερη ημέρα του 5ου Φράγμα πάρτι και τελικά διακόπηκε άδοξα στη 1 τα μεσάνυχτα, αφού τα βαριά σύννεφα που καραδοκούσαν πάνω από τον ουρανό των Προμάχων, ξέσπασαν την υδάτινη οργή τους και ανάγκασαν τους εκατοντάδες επισκέπτες, να αποχωρήσουν κακήν κακώς από τον χώρο της εκδήλωσης.

Ας πάρουμε όμως τα πράματα από την αρχή.
Το ξημέρωμα της Κυριακής, τίποτα δεν προμήνυε ότι θα χαλούσε ο καιρός και έτσι τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ο κόσμος συνέρρεε κατά παρέες στην ειδυλλιακή περιοχή με τα πανύψηλα πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά με τις λιμνούλες, όπου μικροί και μεγάλοι απολάμβαναν τη δροσιά, το παιχνίδι και τα παγωμένα αναψυκτικά, μέσα σε μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Οι dj ‘s έπαιζαν καλοκαιρινές μουσικές στα deck’s τους, ενώ τα μπουγελώματα και τα τσαλαβουτήματα στο νερό, είχαν τη τιμητική τους.
Τα πρώτα άσχημα σημάδια παρουσιάστηκαν το απόγευμα στις 6.00 περίπου, όταν μια δυνατή μπόρα έπληξε την περιοχή. Οι διοργανωτές, ελπίζοντας ότι ήταν μια περαστική κατάσταση, επανέφεραν τον χώρο όπως ήταν πριν τη βροχή και παρά τις συνεχείς διακοπές ρεύματος (σύνηθες φαινόμενο εδώ και χρόνια) ανακοίνωσαν την κανονική διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Έτσι κι έγινε και αφού ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα, το πάρτι ξεκίνησε κατά τις 10.00, ενώ ορδές επισκεπτών, κατέκλυαν την περιοχή, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο. Ήταν δε τόσο μεγάλη η συμμετοχή, που τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα είχαν καταλάβει τον δρόμο δεξιά κι αριστερά, από την περιοχή του υδραγωγείου, μέχρι την δεύτερη γέφυρα.
Δυστυχώς όμως γύρω στις 12.30 κι ενώ το κέφι είχε πιάσει «ταβάνι» άνοιξαν οι ουρανοί και μια δυνατή βροχή, διέλυσε το πάρτι, αναγκάζοντας τους μεν επισκέπτες να αποχωρήσουν βιαστικά, τους δε διοργανωτές να τρέχουν πανικόβλητοι να καλύψουν τα ευπαθή ηλεκτρικά συστήματα.
Δεν έχουμε προς το παρόν ανακοίνωση από τους υπεύθυνους για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά θα επιδιώξουμε να ενημερωθούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, σχετικά με την πιθανότητα διενέργειας κι άλλης ημέρας πάρτι, όπως και την κλήρωση των λαχνών για το μοτοποδήλατο.

Δείτε μια ενδεικτική φωτοσυλλογή της δεύτερης ημέρας, ενώ ετοιμάζουμε και περισσότερο υλικό με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, από το διήμερο, τις οποίες θα αναρτήσουμε στη διάρκεια της ημέρας.






































































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...