Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΟΧΘΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝΑριδαία, 18/8/2016

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΟΧΘΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

Στην κατασκευή δεύτερου εξωτερικού καταρράκτη στην παραποτάμια όχθη προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών. Ένα έργο που δίνει νέες δυνατότητες στους επισκέπτες της περιοχής μας και παράλληλα αυξάνει τα έσοδα.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική παρέμβαση που στοχεύει στην αξιοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων χώρων που συνδυάζουν την επαφή του ιαματικού τουρισμού με την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.
Για την κατασκευή του παραπάνω έργου χρησιμοποιήθηκε τοπική πέτρα και βότσαλα για το δάπεδο, ώστε να υπάρξει εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον της Λουτρόπολης. Παράλληλα, το νερό διοχετεύεται μέσα από έναν μεγάλο κορμό που τοποθετήθηκε και δημιουργεί έναν εντυπωσιακό καταρράκτη ταυτόχρονα με το ιαματικό νερό που αναβλύζει μέσα από τις πηγές που υπάρχουν στην πισίνα.
Ήδη, ο συγκεκριμένος χώρος λούσης και αναψυχής έχει τεθεί σε λειτουργία με 2 ευρώ κατά άτομο και από τις πρώτες κιόλας μέρες έχει γίνει πόλος έλξης για τους λουόμενους, οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τη νέα εικόνα που ολοκλήρωσε την γενικότερη ανάπλαση της συγκεκριμένης τοποθεσίας.
Τέλος, τοποθετήθηκαν αποδυτήρια και τουαλέτες, ενώ το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν χώροι φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων των λουομένων καθώς επίσης και οικίσκος για την κοπή εισιτηρίων.
Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 3.000 ευρώ από ίδιους πόρους.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Συνεχίζουμε να δημιουργούμε καθημερινά νέες προοπτικές για τον τόπο μας. Με αυτές τις παρεμβάσεις στοχεύουμε στην ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής μας, ενώ παράλληλα δίνουμε νέες δυνατότητες στους επισκέπτες μας. Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς τα σχόλια που ακούμε από τους λουόμενους είναι πολύ θετικά. Είναι πλέον ορατή η διαφορά στην εικόνα της Λουτρόπολης. Σε αυτή την τοποθεσία υπήρχαν μέχρι πριν ένα χρόνο λασπόνερα και επικρατούσε η άναρχη στάθμευση οχημάτων. Σήμερα, όλα είναι διαφορετικά. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την δροσιά των δέντρων στα νέα τραπεζοκαθίσματα που τοποθετήσαμε και στη συνέχεια να βουτήξει στα ιαματικά νερά μας. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου».
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...