Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Γ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: • ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 59 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ :
ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 59 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ


Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τους Υπουργούς Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Οικομομικών το Υπόμνημα του Επιμελητηρίου Πέλλας με το οποίο εκφράζεται η αντίθεσή του με το προκαταρκτικό σχέδιο για το νέο Νόμο που αφορά τα Επιμελητήρια, ο οποίος δόθηκε στη δημοσιότητα για διαβούλευση.
Όπως επισημαίνεται στο κατατεθέν υπόμνημα, με το προκαταρκτικό αυτό σχέδιο και την προτεινόμενη κατάργηση των 43 από τα 59 Επιμελητήρια της χώρας, στην ουσία χάνεται η οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια των Επιμελητηρίων – που λειτουργούν χωρίς να επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό με ούτε ένα ευρώ - ενώ παράλληλα υποβαθμίζεται ο χαρακτήρας και οι παρεμβάσεις τους στην οικονομική ανάπτυξη του κάθε τόπου.
Για το λόγο αυτό ζητείται από τους  αρμόδιους Υπουργούς η συνέχιση της λειτουργίας και των 59 Επιμελητηρίων της χώρας προκειμένου να διασωθεί ο βασικός πυλώνας στήριξης της επιχειρηματικής κοινότητας σε κάθε νομό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016       ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...