Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣΑριδαία, 30/9/2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σημαντικές παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2015 και 2016 στη Μαθητική Εστία Αριδαίας.
Αρχικά, πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς υπήρχαν σημαντικές φθορές στο κτίριο και πλέον η εικόνα του έχει αλλάξει σημαντικά. Το κόστος της παραπάνω παρέμβασης ανέρχεται σε 11.996,73 ευρώ.
Παράλληλα, έγινε συντήρηση και επισκευή του κτιρίου όσον αφορά στις υδραυλικές εγκαταστάσεις οι οποίες παρουσίαζαν σημαντικές βλάβες. Το κόστος της παραπάνω παρέμβασης ανέρχεται σε 11.390,42 ευρώ.
Επίσης, έγινε προμήθεια και τοποθέτηση θερμαντικών σωμάτων στους χώρους της για να βελτιωθεί το επίπεδο της θέρμανσης των παιδιών. Το κόστος της παραπάνω παρέμβασης ανέρχεται σε 10.800 ευρώ.
Στα πλαίσια των παρεμβάσεων, αντικαταστάθηκαν οι κουρτίνες και υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις που σχετίζονται με το αισθητικό κομμάτι για να γίνουν πιο φιλικοί οι χώροι, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι φιλοξενεί νεαρά παιδιά.
Τέλος, εξασφαλίστηκαν 100.000 ευρώ τα οποία αφορούν στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου και στη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και επιπλέον είναι σε εξέλιξη η ανάθεση έργου ύψους 12.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί ο ελαιοχρωματισμός του κτιρίου εξωτερικά αλλά και της περίφραξης.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Η Μαθητική Εστία Αριδαίας επιτελεί εδώ και πολλά χρόνια ένα σημαντικό έργο και έχει να επιδείξει σπουδαία δράση. Και αυτό γιατί σε έναν Δήμο όπως ο δικός μας, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές που ζουν στα ακριτικά χωριά μας να έχουν μια δική τους γωνιά στην έδρα του Δήμου ώστε να διευκολύνεται η παρακολούθηση των μαθημάτων τους και των υπόλοιπων δραστηριοτήτων τους. Αντιλαμβανόμενη το σημαντικό αυτό έργο, η Δημοτική μας Αρχή από την πρώτη στιγμή έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε παρεμβάσεις ουσίας που θα δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να απολαμβάνουν έναν όμορφο χώρο με όλες τις απαραίτητες υποδομές για την διαβίωσή τους. Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας το οποίο βρίσκεται πάντοτε δίπλα στα παιδιά μας και εργάζεται για παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες».

3 σχόλια :

Για να δούμε και το νηπιαγωγείο στους προμαχους τι έκαναν πέρυσι τα μαστορια

Αλλά εντάξει selfie και tweeting και όλα βαίνουν καλώς ο σανος πάει σύννεφο να προσεύχεσαι μην παθει κα να παιδι κάτι

paidia exoume 3 barbatous eklegmenous
as kanoun kati gia na piesoun

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...