Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στη Συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε. στη Θεσσαλονίκη


Στη Συνεδρίαση της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα «Ο ρόλος των Περιφερειακών και Τοπικών Αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αντιμετώπιση της Προσφυγικής Κρίσης: Η κοινή μας πρόκληση, η συλλογική μας απάντηση» συμμετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης τοποθετούνται ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και οικοδεσπότης της διοργάνωσης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της Ομάδας του ΕΛΚ στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ε.Ε. Michael Schneider, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ, κεντρική ομιλία πραγματοποιεί ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ε.Ε. κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης έχει συναντήσεις με κορυφαία στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμμματος, με μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ, θα συνομιλήσει με τον Έλληνα Επίτροπο κ. Αβραμόπουλο καθώς και με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη. Επίσης, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων ο κ. Αντιπεριφερειάρχης παρέστη στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου του Ε.Λ.Κ. το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ.


Στη συνεδρίαση συζητούνται η ευρωπαϊκή στρατηγική και οι προτάσεις του Ε.Λ.Κ. για την μετανάστευση, τα αίτια καθώς και ο σημαντικός ρόλος των Περιφερειών στο θέμα αυτό. Ακόμη, στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας της ανθρωπιστικής βοήθειας και της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης παρουσιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις και οι βέλτιστες πρακτικές αντιμετώπισης του προβλήματος. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...