Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Πάνδημο το αίτημα Πέλλας και Φλώρινας για την προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση μέσω Γιαννιτσών - Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ η προαστιακή σύνδεση


Γιάννης Σηφάκης:  Πάνδημο αίτημα της Πέλλας η προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκης – Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών. 
Αυτή και μόνο αυτή θα είναι  αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου της Πέλλας 
Δεν θα ξαναπουληθεί η Πέλλα και για τον σιδηρόδρομο ( όπως έγινε πριν χρόνια με την ¨κλοπή» της οδικής Εγνατίας) 
Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, της Αντιπεριφέρειας, όλων των Δημάρχων, Επιμελητηρίου και όλων των φορέων προεξάρχοντος του δικτύου πολιτών για τον σιδηρόδρομο η προαστιακή σύνδεση μέσω Γιαννιτσών 
Υπήρξε δέσμευση του Υπουργείου Μεταφορών και της προηγούμενης διοίκησης του ΟΣΕ για την ένταξη του έργου στον στρατηγικό σχεδιασμό του ΟΣΕ. Να επικαιροποιηθεί η θέση αυτή και από την τωρινή διοίκηση. 
Παράλληλη προσπάθεια για την χρηματοδότηση των οδικών παρακάμψεων Χαλκηδώνας και Γιαννιτσών, έργο από το οποίο «έκλεψαν» 120 εκατ. Ευρώ  προηγούμενες κυβερνήσεις και που κάποιοι πολιτικοί παράγοντες του Νομού βαρύνονται με σοβαρές ευθύνες για αυτό. 
Άμεσα ο βουλευτής μαζί με το δίκτυο πολιτών για τον σιδηρόδρομο θα συναντηθούν με την σημερινή διοίκηση του ΟΣΕ και το Υπουργείο Μεταφορών.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...