Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση του Γιάννη Σηφάκη με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνο ΤσουβαλάΠρόσκληση Γιάννη Σηφάκη σε Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας  Κωνσταντίνο Τσουβαλά να επισκεφτεί την Πέλλα

Συζήτησε μαζί του την υποστελέχωση της αστυνομικής δύναμης της Πέλλας, την έλλειψη μέσων και την ανάγκη να ληφθούν όλα αυτά υπ’ όψιν στην διαδικασία αναδιοργάνωσης των αστυνομικών Υπηρεσιών. Τον κάλεσε να επισκεφτεί την Πέλλα για να αποκτήσει ιδίαν άποψη για τα παραπάνω. 
Ο αρχηγός έδειξε ενδιαφέρον για την πρόταση και άμεσα θα υπάρξει νέα συνάντηση του με τον βουλευτή.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την ασφάλεια των πολιτών της Πέλλας  εξαιρώντας ουσιαστικά την Πέλλα από το κλείσιμο Αστυνομικών Τμημάτων με δεδομένη την υποστελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ως συνέπεια των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...