Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ικανοποίηση Θεόδωρου Θεοδωρίδη για την παραμονή της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην Κρύα ΒρύσηΙκανοποίηση Θεόδωρου Θεοδωρίδη για την παραμονή της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην Κρύα Βρύση


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης για την παραμονή της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην Κρύα Βρύση μετά την ανακοίνωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την αναδιάταξη-αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Επίσης, μεγάλη ικανοποίηση σκόρπισε στην τοπική κοινωνία και στους κατοίκους της Κρύας Βρύσης η θετική αυτή εξέλιξη η οποία ενδυναμώνει το αίσθημα ασφάλειας στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε συνοπτικά: «Από το 2011 είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις μεγάλες ανάγκες που καλύπτει η Αστυνομική Υπηρεσία στην Κρύα Βρύση, μια περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή και για το γεγονός ότι η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε λαμβάνοντας υπόψη τα βάσιμα και λογικά επιχειρήματα για την παραμονή της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην περιοχή»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...