Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σκύδρας


Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σκύδρας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σκύδρας, με τη Δήμαρχο Σκύδρας κα. Αικατερίνη Ιγνατιάδου.

Συγκεκριμένα χθες (21/9), παρακολούθησε τη 2η Φιλανθρωπική Εκδήλωση Πολιτιστικών Συλλόγων Σκύδρας στο γήπεδο της πόλης. Ο κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της Π.Ε. Πέλλας και ευχήθηκε οι δράσεις αυτές να συνεχιστούν. Όπως τόνισε, «η οικονομική ύφεση εξακολουθεί να ταλαιπωρεί πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας και χρειάζεται, τόσο η πολιτεία όσο και η κοινωνία, να αναπτύξουν τα κοινωνικά αντανακλαστικά τους όπως και τα δίκτυα προστασίας και αλληλοϋποστήριξης που δημιουργήθηκαν».

Σήμερα (22/9), ο κ. Θεοδωρίδης παραβρέθηκε στην πανήγυρη του Ιερού Ναού της Τοπικής Κοινότητας Άσπρου, Αγίου Φωκά του Κηπουρού και μετείχε στα παραδοσιακά έθιμα που έλαβαν χώρα. Ευχήθηκε σε όλους να έχουν την ευλογία του Αγίου και οι παραγωγές της Πέλλας να ευδοκιμήσουν, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας με καλές τιμές για τους παραγωγούς.  Ο Άγιος Φωκάς γεννήθηκε και ανατράφηκε στην μεγαλούπολη Σινώπι, κοντά στην Μαύρη θάλασσα. Από νέος εξοικονομούσε τα απαραίτητα από τον κήπο του, που φρόντιζε και καλλιεργούσε ενώ είναι γνωστός και ως ο φιλόξενος Άγιος καθώς συνήθιζε να φιλοξενεί και να περιθάλπει ταξιδιώτες αλλά και φτωχούς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...