Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας « Η ΕΝΩΣΗ»: Συγχαρητήρια επιστολή στον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη



Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας « Η ΕΝΩΣΗ»

Συγχαρητήρια επιστολή  στον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη
Ο Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας «Η ΕΝΩΣΗ»  πρώτος σε όλη την Πέλλα στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας .

     Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον κύριο Γιάννη Σηφάκη, Βουλευτή Πέλλας για την βοήθεια του στην οργάνωση των Ομάδων Παραγωγών και των Συνεταιρισμών της Πέλλας. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής  ήταν η εκκίνηση ένταξης και της Πέλλας στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας ευπαθών ομάδων, πρόγραμμα που βοηθά και τις ευπαθείς ομάδες να απολαύσουν δωρεάν τα ποιοτικά προϊόντα της Πέλλας αλλά και να απορροφηθούν σημαντικές ποσότητες αγροτικών προϊόντων με θετική επίπτωση στην αγροτική οικονομία της περιοχής μας.
Ήδη ο Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας, πρώτος από όλη την Πέλλα, έστειλε δαμάσκηνα στην Κρήτη και στην Αθήνα. Συνεχίζουμε για φέτος και ετοιμαζόμαστε για πλήρη αξιοποίηση του προγράμματος του χρόνου.
Οι αγρότες της Πέλλας οργανωμένοι μπορούν να πετύχουν πολλά. Θέλουμε τους βουλευτές μας μπροστά σε αυτή την προσπάθεια και για αυτό επαινούμε την πρωτοπόρα προσπάθεια του Γιάννη Σηφάκη.



         Ο
   Πρόεδρος
Μπερμπέρης Παντελής

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...