Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

1η Διαβούλευση ΔΕΥΑ Αλμωπίας


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΑΛΜΩΠΙΑΣ

1η _Διαβούλευση_ΔΕΥΑ_Αλμωπίας
Για πρώτη φορά πραγματοποιείται σειρά Διαβουλεύσεων από την Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας με διάφορους φορείς ξεκινώντας με την σημερινή πρόσκληση με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου μας ώστε να ξεκινήσει μια ουσιαστική συζήτηση με θέματα που απασχολούν χρόνια την επιχείρηση αυτή.

Συνέχεια στην ενημέρωση έχει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης , έπειτα το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης για την Δ.Ε.Υ.Α ώστε να καταλήξουμε στην Γενική Συνέλευση με όλους τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας που εκεί αναμένεται να δοθούν απαντήσεις σε πολλά κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α και πως η επιχείρηση αυτή έφτασε σε σημείο να αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα αλλά και με ποιον τρόπο θα μπορέσει να ανακάμψει και να αναβαθμιστεί . 

Συγκεκριμένα, στόχος των συνεχόμενων διαβουλεύσεων και τέλος η διαβούλευση με τους πολίτες είναι να ενημερώσουμε για την αξία του νερού, για τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης καθώς και των υποχρεώσεων προς τους πολίτες , αλλά να ενημερωθούν και για τις υποχρεώσεις που έχουν οι ίδιοι οι πολίτες προς την Δ.Ε.Υ.Α. ώστε να μπορεί να αντιληφθεί ο κάθε πολίτης τον ανταποδοτικό τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης που εργάζεται για την ορθολογική διαχείριση του νερού για τον πολίτη.

Επίσης, θα μιλήσουμε για την επίλυση των προβλημάτων σε σχέση με σημαντικά ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε για θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης σε συνάρτηση με την ισότιμη μεταχείριση των πολιτών στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας . 
Έπειτα, θα συζητήσουμε για την τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης και την αποκατάσταση των αδικιών για όλους ,καθώς και την αλλαγή του κανονισμού δικτύου ύδρευσης, βάση των αναγκών που προκύπτουν για την εξέλιξη, αναβάθμιση και ευελιξία του τρόπου λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α. 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις βάσεις για μια σύγχρονη Δ.Ε.Υ.Α όπως προτάσσουν οι δύσκολοι & απαιτητικοί καιροί στα πλαίσια της ισότιμης αντιμετώπισης προς όλους τους πολίτες για την αποκατάσταση των αδικιών και την εξέλιξη και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών για όλους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...