Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Παράταση για την έκδοση Άδειας Εγκατάστασης σε υφιστάμενες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν χωρίς Άδεια Εγκατάστασης


«Υφιστάμενες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις χωρίς Άδεια Εγκατάστασης»

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Άρθρο 4, παράγραφος 1 του νόμου 4424/2016 (ΦΕΚ 183Α'/27-09-2016), δίδεται χρονική παράταση για την έκδοση Άδειας Εγκατάστασης σε υφιστάμενες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν χωρίς Άδεια Εγκατάστασης.
Συγκεκριμένα, όλες οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις οι οποίες από τις 12-03-2012 (έναρξη ισχύος του ν.4056/2012 ΦΕΚ 52Α) λειτουργούν χωρίς Άδεια Εγκατάστασης, υποχρεούνται έως τις 31-12-2018 να λάβουν Άδεια Εγκατάστασης με την υποβολή σχετικής αίτησης συνοδευόμενης από όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.
Κατά τη διάρκεια της παραπάνω προθεσμίας αναστέλλεται η ισχύς των διοικητικών πράξεων αποβολής, επιβολής προστίμων, κατεδάφισης, που τυχόν έχουν εκδοθεί, και ανακαλούνται οριστικά, εφόσον εκδοθεί η άδεια εγκατάστασης.
Μετά την παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας, η άδεια εγκατάστασης χορηγείται μόνο αν υποβληθεί η αίτηση, με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και αφού καταβληθεί οποιοδήποτε χρηματικό πρόστιμο έχει επιβληθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις ή και τις διατάξεις του άρθρου 10του ν.4056/2012 ΦΕΚ 52Α.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται
·         στα αρμόδια γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας στην Έδεσσα (τηλ.: 2381351217 & 2381351256) και στα Γιαννιτσά (τηλ.: 2381352318).

·         στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων http://wwww.minagric.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...