Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940


Η μεγάλη ιστορία του Έθνους μας, απέδειξε ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε τη δύναμη να ξεπερνάμε όλα τα δεινά και τις συμφορές, με εθνική ομοψυχία και πίστη στο Θεό.
 Σήμερα όσο ποτέ, είναι επίκαιρο το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου 1940, τότε που ο ελληνικός λαός είπε ένα καθαρό «ΌΧΙ». Η δύναμη ψυχής και το πάθος των Ελλήνων για ελευθερία, λύγισε την πολεμική μηχανή των κατακτητών.
 Σήμερα τιμούμε τη μνήμη όλων αυτών των ανθρώπων που έδωσαν και τη ζωή τους για την πατρίδα μας, με την ελπίδα ότι η ειρήνη θα κυριεύσει τον κόσμο και οι επόμενες γενιές δεν θα βιώσουν ανάλογα γεγονότα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...