Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 3ης ΥΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ


Αριδαία, 6/10/2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 3ης ΥΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφθηκε ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας κ. Γιώργος Κίρκος.
Συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου πραγματοποιήθηκε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε στα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που αντιμετωπίζει η πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα στην Αλμωπία.
Αργότερα, ο κ. Κίρκος επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και τα Αγροτικά Ιατρεία θα πρέπει να ενδυναμωθούν, καθώς η περιοχή μας είναι Ακριτική, έχει μεγάλη έκταση και ταυτόχρονα την επισκέπτεται ένας μεγάλος αριθμός τουριστών. Παράλληλα, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι για την περιοχή μας έχει μεγάλη σημασία και το Νοσοκομείο Έδεσσας το οποίο θα πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να παρέχει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες, καθώς είναι ουσιαστικά αυτό που εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής μας μιας και εκεί καταλήγουν τα περισσότερα περιστατικά που χρήζουν δευτεροβάθμιας ιατρικής περίθαλψης.
Ο Διοικητής της ΥΠΕ συμφώνησε με τον Δήμαρχο ότι τόσο το Κέντρο Υγείας Αριδαίας όσο και τα Αγροτικά Ιατρεία επιτελούν ένα σπουδαίο έργο και τον ευχαρίστησε που ο Δήμος συνδράμει με όσα μέσα διαθέτει, ενώ παράλληλα συμφώνησε με τον Δήμαρχο ότι θα πρέπει να ενισχυθεί και το Νοσοκομείο Έδεσσας και του έκανε γνωστό ότι προκηρύχθηκαν ήδη οκτώ θέσεις γιατρών που θα ενισχύσουν το έργο του.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...