Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Δεν αλλάζει τίποτα με το επίδομα "παραμεθορίου" η δυσπρόσιτου


Γιάννης Σηφάκης :  Καμιά αλλαγή στο επίδομα «παραμεθορίου» η δυσπρόσιτου

Σε συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη με τον Αν. Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορο Βερναρδάκη ο Υπουργός απόρησε με την φημολογία που εντέχνως καλλιεργείται από κύκλους της αντιπολίτευσης για αλλαγές στο επίδομα «παραμεθορίου» ή δυσπρόσιτου. Καμιά αλλαγή δεν συζητείται όσον αφορά αυτό το θέμα. 
Ας σταματήσει η αντιπολίτευση, κυρίως η ΝΔ, να προσθέτει στην ακατάσχετη κινδυνολογία της (που συνεχώς διαψεύδεται αλλά με πραγματική εφευρετικότητα αναπαράγεται σε διαφορετικά θέματα) και να εξευτελίζεται συζητώντας συνεχώς για την κατάργηση του συγκεκριμένου επιδόματος. Όποιος παρακολουθεί ( όσοι έχουν κουράγιο ακόμη να παρακολουθούν) τον βουλευτή ΝΔ στην Πέλλα το επίδομα παραμεθορίου θα γνωρίζει ότι το επίδομα αυτό έχει καταργηθεί ως τώρα 10 φορές!! Θυμάστε τίτλους ανακοινώσεων στα πλαίσια ψήφισης του νέου αναπτυξιακού νόμου αλλά και με κάθε «κατασκευασμένη» ευκαιρία νέας κινδυνολογίας. Ας αποφασίσουν επιτέλους ότι ο κόσμος δεν «τσιμπάει» πια στα παραμύθια με μικρούς ή μεγάλους δράκους..

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...