Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ


«Νέους δρόμους» στο χώρο του παιδικού βιβλίου με καινοτομίες στην εμφάνιση, πρωτοπορία στη μάθηση και προσιτές τιμές, ανοίγει ο εκδοτικός οίκος «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕ» με την έκδοση οκτώ νέων βιβλίων.
Η νέα εκδοτική σειρά περιλαμβάνει τρείς ενότητες με τα οκτώ βιβλία ιδανικά για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
«Μόνιμη φροντίδα  για τους μικρούς μας φίλους είναι η αναζήτηση του πρωτοποριακού και καινοτόμου βιβλίου, το οποίο θα πλουτίσει τις γνώσεις, θα ερεθίσει τη φαντασία και  θα κεντρίσει το ενδιαφέρον για μάθηση και δημιουργία» αναφέρει ο εκδότης κ Νίκος Τούρλας, με 35χρονη εμπειρία στο χώρο του παιδικού βιβλίου.
 «Παράλληλα προσπαθούμε, συνεχίζει ο κ Τούρλας, μέσα στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, οι τιμές των βιβλίων να είναι προσιτές για όλους χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητά τους».
 Τις τελευταίες δυο δεκαετίες  ο εκδοτικός οίκος «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕ» συνεργάζεται με Έλληνες και ξένους δημιουργούς , τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για την επιλογή και  δημιουργία των καλύτερων παιδικών βιβλίων για την ελληνική αγορά!
 
        ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  ΤΩΝ ΝΕΩΝ   ΒΙΒΛΙΩΝ
Η  πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει δύο νέα βιβλία:
 
Ø«ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΛΕΞΕΙΣ»
             «1,2,3 με ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ»
 Δύο  ΝΕΑ βιβλία ζωγραφικής με  αυτοκόλλητα, αποτελούν ένα παράθυρο στον  κόσμο της  γνώσης  για τους μικρούς μας  φίλους προσχολικής ηλικίας!
 Μέσα  από καθημερινές εικόνες, το παιδί μαθαίνει να ξεχωρίζει, να ζωγραφίζει, να συνθέτει και να δημιουργεί !
Δυο  όμορφα   και πρακτικά βιβλία  με ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ,      τα οποία θα  απασχολήσουν δημιουργικά, θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους και θα τους οδηγήσουν  στο χώρο  της γνώσης!
 
Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει τα βιβλία:
 
Ø«ΧΑΜΠΤΙ  ΝΤΑΜΠΤΙ»
 Ένα μοναδικό βιβλίο με ανάγλυφο εξώφυλλο!
 Μια  φανταστική συλλογή από ποιηματάκια  και υπέροχες  εικόνες, οδηγούν το παιδί στο μαγικό κόσμο της φαντασίας  και στη χώρα των παραμυθιών.
Μέσα από τις πολύχρωμες  σελίδες του, το παιδί θα ανακαλύψει ΕΙΚΟΝΕΣ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΛΕΞΕΙΣ  από το μαγικό κόσμο των  βιβλίων.
Ένα καινούργιο βιβλίο που θα βοηθήσει το παιδί να ανακαλύψει τον θαυμαστό κόσμο της γνώσης ,της εικόνας,των χρωμάτων  και θα το ταξιδέψει μοναδικά!
 
Ø«ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ»
Ένα ξεχωριστό βιβλίο με ανάγλυφο εξώφυλλο, μέσα από το οποίο το παιδί μαθαίνει για το αγρόκτημα του παππού  και τους φίλους του. Το βιβλίο περιλαμβάνει μια  φανταστική συλλογή με  ποιηματάκια,   υπέροχες εικόνες και ταξιδεύει το παιδί στο μαγικό και μοναδικό κόσμο των παραμυθιών !
 
Ø«Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ»
Μοναδικό βιβλίο με ανάγλυφο εξώφυλλο και πολύχρωμη εικονογράφηση. Το παιδί  μέσα από  τις όμορφες σελίδες του βιβλίου    θα μάθει ότι  τα πολυτιμότερα πράγματα είναι  τα πιο απλά!
 
Ø«ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ»
Ένα φανταστικό βιβλίο με ανάγλυφο εξώφυλλο και πολύχρωμη εικονογράφηση, το οποίο προσφέρει ένα μοναδικό παιχνίδι παρατηρητικότητας, γνώσης  και διασκέδασης!
 Μέσα  από τις πολύχρωμες σελίδες του βιβλίου το παιδί ανακαλύπτει το μαγικό κόσμο των δεινοσαύρων και  τα μέρη που ζουν, παίζοντας  κρυφτούλι  μαζί τους!
 
    Η Τρίτη κατηγορία περιλαμβάνει τα βιβλία:
 
Ø«ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ  ΙΣΤΟΡΙΕΣ»
Ένα ξεχωριστό βιβλίο με ανάγλυφο εξώφυλλο,
Οι δέκα  πρωτότυπες  ιστορίες που περιέχει, μέσα από την πολύχρωμη εικονογράφηση, θα ταξιδέψουν το παιδί  για να ανακαλύψει τους μαγικούς μονόκερους,   μια  ολόκληρη σειρά από πριγκίπισσες και όλους τους ήρωες του υπέροχου  αυτού βιβλίου. Ιδανικό βιβλίο για νέους αναγνώστες.
 
Ø«ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ  ΙΣΤΟΡΙΕΣ»
Ένα μοναδικό βιβλίο με ανάγλυφο εξώφυλλο και δέκα  συναρπαστικές ιστορίες . Οι πολύχρωμες εικόνες  του με την εντυπωσιακή  εικονογράφηση, είναι βέβαιο ότι θα γίνουν οι αγαπημένες για το παιδί!
Θα  ανακαλύψει τους εξωγήινους, τους πειρατές ,τους ιππότες , τα πυροσβεστικά  οχήματα,  τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τα αεροπλάνα! Ιδανικό  για νέους αναγνώστες.
Για μεγαλύτερη ανάλυση στις φωτο δείτε τον σύνδεσμο
https://www.dropbox.com/sh/d1mm1an629chx4d/AACKkv5CEylfoJoCgZRWUM3Za?dl=0
 

E-mail: anazitisi.ltd@gmail.com                                               Tηλ.2105059666    FAX 2105051930

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...