Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Γάτα χρώματος μαύρου...


Είμαι μία μαύρη γάτα. Ναι, μαύρο είναι το χρώμα μου, αλλά τι σημασία έχει;

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν με βλέπουν έρχονται κοντά μου, θέλουν να ζουλήξουν την κοιλιά μου έστω και για λίγο, μου πετάνε ένα κομμάτι από το φαγητό τους.

Είμαι μία γάτα. Χρώματος μαύρου. Αλλά τι σημασία έχει το χρώμα. Ή θα μπορούσε ίσως να έχει; Τι να σας πω....

Εμένα οι άνθρωποι με αγαπούν και νερό μου βάζουν για να έχω να πίνω και με το χρώμα μου με δέχονται. Πολλοί με βρίσκουν και πανέμορφη. Γιατί στον κόσμο αυτό υπάρχουν πολλά χρώματα... μπλε, κόκκινο, κίτρινο, μαύρο... ε σε εμένα ήρθε το μαύρο, τι να κάνουμε.

Δεν ξέρω, σε εσάς, στον κόσμο των ανθρώπων το χρώμα τι ρόλο παίζει;

Είμαι μία γάτα. Χρώματος μαύρου. Αλλά για εμένα δεν έχει σημασία. Και κόκκινη, και μπλε να ήμουν θα κυνηγούσα ποντίκια, θα έψαχνα τροφή, θα έτρεχα όταν έβλεπα κάποιο άγριο σκύλο, θα φοβόμουν να περάσω το δρόμο. Σε όλα τα χρώματα, τα ίδια θα έκανα.

Στον δικό μου πλανήτη, αυτό των γατιών, το χρώμα δεν παίζει ρόλο. Αυτοί που μας αγαπούν, αγαπούν όλα μας τα χρώματα, σε όλα όμορφες είμαστε. Στον δικό σας πλανήτη, δεν ξέρω γιατί το χρώμα διαχωρίζει τόσο τους ανθρώπους, γιατί μερικοί σε αγαπούν ή σε μισούν για αυτό.

Είμαι μία γάτα. Χρώματος μαύρου. Αλλά ποτέ δε με ένοιαξε αυτό, αυτά να σε κρίνουν από το χρώμα σου τα βρίσκεις σε εσάς τους ανθρώπους.

Είμαι μία γάτα. Χρώματος μαύρου. Αλλά, άνθρωποι, το χρώμα σας εμπόδισε να με αγαπήσετε;

Μαρία Σκαμπαρδώνη

ΠΗΓΗ....http://www.o-klooun.com/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...