Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση μελών της Τ.Ο. νομού Πέλλας του Ποταμιού


Συνάντηση μελών της Τ.Ο. ν.Πέλλας του Ποταμιού

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα συνάντηση μεταξύ μελών της Τ.Ο. ν.Πέλλας του Ποταμιού και του Περιφερειακού Συντονιστή της Κεντρικής Μακεδονίας Παύλου Σιλβιστόπουλου.

Συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος (προαστιακή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Γιαννιτσών-Έδεσσας, προώθηση τοπικών αγροτικών προϊόντων, τουριστική ανάπτυξη Λουτρών Λουτρακίου και ορεινού όγκου του Καϊμακτσαλάν), καθώς και ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης.

Ο κύριος Σιλβιστόπουλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του νομού και δεσμεύτηκε να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να προωθηθούν τα τοπικά ζητήματα του νομού Πέλλας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού και να δρομολογηθούν άμεσα πρόσθετες ενέργειες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...