Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ


Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος σε επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 1/11/2016 στο Δημαρχείο, στα πλαίσια του ανασχηματισμού που είχε προαναγγήλλει εδώ και καιρό.

Ο κ. Μπίνος συνεχάρη το νέο Αντιδήμαρχο και του ευχήθηκε να έχει μία καλή και δημιουργική θητεία. Αναφερόμενος στις αρμοδιότητες, τόνισε ότι πρόκειται για μία θέση πολλή σημαντική η οποία θα πρέπει να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο. Προς αυτή την κατεύθυνση προστέθηκαν και οι αρμοδιότητες της Νεολαίας και του Εθελοντισμού, καθώς ο Δήμαρχος θέλει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στα ζητήματα που άπτονται αυτών.

Ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας, και Εθελοντισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο οποίος είναι ηλικιακά ο νεότερος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας –ίσως και όλης της Ελλάδας, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Δήμαρχο και δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του δείχνει με την ανάληψη αυτής της θέσης. Υπογράμμισε επίσης, ότι ως νέος άνθρωπος θέλει να βλέπει τον τόπο του να προοδεύει και τόνισε πως είναι περήφανος για τη Δημοτική Αρχή η οποία από την πρώτη στιγμή έδωσε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και ασχολήθηκε ενεργά με τα ζητήματα πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας. Επιπλέον, ο κ. Χατζηγιαννίδης ανάφερε ότι ένας από τους στόχους του είναι να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να ασχοληθούν ενεργά με τον τόπο μας, μέσα από δράσης εθελοντισμού που αναδεικνύουν την διάθεση των ανθρώπων για κοινωνική προσφορά.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Σαββίδη, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά, τονίζοντας ότι συνεχίζει να αποτελεί γι’ αυτόν έναν άξιο συνεργάτη.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις και για τις υπόλοιπες Αντιδημαρχίες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...