Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες στο Διοικητήριο με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αηδονά


Σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες στο Διοικητήριο με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αηδονά


Με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αηδονά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Έδεσσα, έδρα της Π.Ε. Πέλλας. «Στο πλαίσιο των συναντήσεων που προανήγγειλα τις προηγούμενες ημέρες με τις υπηρεσίες κάλεσα τους επικεφαλείς των Γενικών Διευθύνσεων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Διευθύνσεων και Τμημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε συνάντηση για θέματα που απασχολούν τις υπηρεσίες αλλά και για την εξέλιξη της καλής  συνεργασίας που υπάρχει. Στη συζήτηση τέθηκαν τρέχοντα ζητήματα και έγιναν οι κατάλληλες τοποθετήσεις. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη που συμμετείχαν στη συνάντηση και κατέθεσαν τις προτάσεις τους, αναφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν για τα οποία θα αναζητήσουμε τη βέλτιστη λύση το επόμενο διάστημα. Αποτελεί κοινό τόπο ότι η επικοινωνία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες πρέπει και, θα είναι τακτική, για τον καλύτερο συντονισμό με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες» ανέφερε η κ. Αηδονά.


Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πέλλας κ.κ. Λάκης Βασιλειάδης, Πέτρος Ζέρζης, Μαρία Ζωγράφου - Τσαντάκη και Μαρία Καράμπελα, οι Γενικοί Διευθυντές της Π.Κ.Μ. και το σύνολο των Διευθυντών και Προϊσταμένων των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...