Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Αριδαία, 9/11/2016

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε συνεργασία με τους «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», υλοποίησαν πρόγραμμα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων. Στόχος της δράσης ήταν να έχουν όλοι οι συμπολίτες μας τη δυνατότητα πρόληψης της υγείας και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αριδαία, στον Εξαπλάτανο και στους Προμάχους και είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες του Δήμου Αλμωπίας.
Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση για την βράβευση των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», ενώ η τελετή συνοδεύτηκε από τον υπέροχο καλλιτέχνη και συντοπίτη μας Γιώργο Υδραίο και το επιτελείο του.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ήρθαν για δεύτερη φορά στον Δήμο μας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Αθήνα δεν ξεχνά τις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας. Αντί για την ξεκούρασή τους λοιπόν, προτίμησαν να βρεθούν δίπλα μας, στο πλευρό των συμπολιτών μας που περνούν δύσκολες στιγμές λόγω της γενικότερης κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας. Προσωπικά και σαν Δήμαρχος τους ευχαριστώ από καρδιάς και τους εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη και τον ίδιο ζήλο να αγκαλιάζουν όλο τον κόσμο που τους έχει πραγματική ανάγκη. Πάνω απ’ όλα αποδεικνύουν ότι είναι άνθρωποι και ως άνθρωποι δεν κλείνουν τα μάτια σε αυτά που βιώνει η κοινωνία μας. Επίσης, θέλω να τους ευχαριστήσω που δεν πτοήθηκαν ούτε στιγμή και συνεργάστηκαν μαζί μας, δίνοντας σε πολλούς συμπολίτες μας τη δυνατότητα της πρόληψης της υγείας. Έτσι, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι σέβονται τον όρκο τους και τιμούν το λειτούργημα που επιτελούν. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εκείνους τους γιατρούς της περιοχής μας οι οποίοι συνδράμουν αθόρυβα το έργο των κοινωνικών δομών μας και στέκονται στο πλευρό όλου του κόσμου που τους έχει ανάγκη».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...