Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ. ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξη Χαρίτση, θα δοθεί χρηματοδότηση στον Δήμο Αλμωπίας που θα στοχεύει σε παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη που προκύπτει ως αποτέλεσμα της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός στον Δήμο Αλμωπίας. Τότε, η Δημοτική Αρχή είχε καταθέσει τις προτάσεις της σχετικά με τις παρεμβάσεις. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Βουλευτή κ. Γιάννη Σηφάκη, ο οποίος προκάλεσε την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα στον Δήμο μας και συνέβαλε ουσιαστικά σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.


Οι παρεμβάσεις που εγκρίθηκαν από τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξη Χαρίτση είναι οι εξής:

-      Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα του Δ.Δ. Αριδαίας (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας), προϋπολογισμού 41.365,46 ευρώ.

-      Κατασκευή αθλητικού δαπέδου αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αλμωπίας (πρώην Κλειστή Αγορά Αριδαίας), προϋπολογισμού 28.847,02 ευρώ.

-      Συντήρηση και παρεμβάσεις σε γήπεδα των Δ.Δ. Εξαπλατάνου, Προμάχων και Σωσάνδρας του Δήμου Αλμωπίας, προϋπολογισμού 30.875,70.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ: 101.088,18 ΕΥΡΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...