Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Κωπηλασία και αγροτουρισμός στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΙΣΟΤΙΜΑ» στην Τοπική Κοινότητα Καλής Δήμου Σκύδρας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης "Συμμετέχω Ισότιμα" ο συντονιστής της δράσης, Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χάρης Αηδονόπουλος σας προσκαλεί σε κωπηλασία και αγροτουρισμό με ωφελούμενους τα άτομα με σύνδρομο DOWN από τις προνοιακές δομές της περιοχής ευθύνης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 - 14:00 στον ποταμό Αλμωπαίο στην Τοπική Κοινότητα Καλής Δήμου Σκύδρας.
Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς.

Η δράση υλοποιείται από τον Ανεξάρτητο Τομέα Κοινωνικής Συνοχής και Προσφυγικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Σκύδρας σε συνεργασία με το Γ' Σώμα Στρατού, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και με τη συμβολή πλήθος εθελοντών.
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΑΗΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Κωπηλασία και αγροτουρισμός στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΙΣΟΤΙΜΑ» στην Τοπική Κοινότητα Καλής Δήμου Σκύδρας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Ο ανεξάρτητος τομέας κοινωνικής συνοχής και προσφυγικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια της δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΙΣΟΤΙΜΑ» διοργανώνει, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 – 14:00 στην Τοπική Κοινότητα Καλής Δήμου Σκύδρας και, συγκεκριμένα, στον ποταμό Αλμωπαίο, κωπηλασία και αγροτουρισμό.

Ωφελούμενοι της δράσης αυτής είναι τα άτομα με σύνδρομο DOWN από τις προνοιακές δομές της ζώνης ευθύνης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στη δράση θα συμμετέχει η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων με λέμβους, το Γ’ Σώμα Στρατού καθώς και πλήθος εθελοντών. Στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί γεύμα και αναψυκτικά τα οποία, ως συνήθως προέρχονται από χορηγίες και δεν επιβαρύνουν το δημόσιο λογιστικό.

Όπως δήλωσε ο συντονιστής της δράσης κ. Χάρης Αηδονόπουλος «στόχος μας είναι εδώ και 2 χρόνια, όσες και όσοι συνάνθρωποι μας βρίσκονται στα όρια του κοινωνικού αποκλεισμού από σωματική, αισθητική, νοητική και κινητική αναπηρία να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε έκφανση πολιτισμού, αθλητισμού και άλλων τομέων δραστηριότητας. Παρακαλούμε θερμά για την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων συνανθρώπων μας διότι, πρόκειται για μία ακόμη σημαντική, κοινωνική δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η συνεργασία του Δήμου Σκύδρας αλλά και όλων των αιρετών συναδέλφων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είναι άψογη».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...