Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ ΣΤΗΝ 32Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA 2016


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ ΣΤΗΝ 32Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA 2016

Η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ Δήμου Αλμωπίας συμμετείχε με τον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου 2016.
Κατά την πρώτη ημέρα συμμετοχής, πραγματοποιήθηκε workshop εργαστήριο με θέμα «Thermal Tourism and Management Spa in Spain – Thalassotherapy in Greece», που αφορούσε την επιμόρφωση στελεχών ελληνικών Λουτροπόλεων με προσκεκλημένους τους κ. Mario Crecente και κ. Luis Overjero (εκπρόσωποι από Ουρένσε Ισπανίας, Μέλος ΕΗΤΤΑ).
Τη δεύτερη ημέρα στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών συναντήθηκαν με ξένους επισκέπτες (tourism operators, ταξιδιωτικά γραφεία), στην προσπάθεια της έκθεσης να συνδράμει με την προώθηση των εξαγωγών του τουριστικού προϊόντος.
Την έκθεση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος συναντήθηκε στο Προξενείο της Τσεχίας στη Θεσσαλονίκη με την Επίτιμη Πρόξενο και τον ιδιοκτήτη των Ιαματικών Λουτρών TEPLICE Τσεχίας Josef Trhlik στα πλαίσια της PHILOXENIA. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Ιαματικό Τουρισμό και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Μάλιστα, υποσχέθηκε ότι τον Φεβρουάριο θα μας επισκεφθεί.
Στόχος της συμμετοχής στην PHILOXENIA ήταν η ανάδειξη της περιοχής μας ως τόπος τουριστικού προορισμού, ενώ σημαντικά συνέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση ο Διευθυντής των Λουτρών κ. Χρήστος Δήμτσης, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Σάνια Πέγιου και κ. Μένια Μπουρνάζη και η εξωτερική συνεργάτης της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Αρχοντή Παπαδοπούλου.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...