Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δωρεά Αγάπης από τους υλοτόμους και την ομάδα εθελοντών Προμάχων


Στα πλαίσια των συνεχών δράσεών της, η ομάδα εθελοντών των Προμάχων, πραγματοποίησε την κοπή και την τακτοποίηση των καυσόξυλων που τους παραχώρησαν οι υλοτόμοι του χωριού, με σκοπό να διατεθούν σε ευπαθείς οικογένειες.
Παρά το τσουχτερό κρύο και την απειλή της βροχής, οι ακάματοι εθελοντές, εργάστηκαν επί ώρες και εξετέλεσαν με επιτυχία το προτελευταίο στάδιο της δράσης, μέσα σε φιλικό, οικογενειακό κλίμα, ενώ δεν έλειψαν οι απαραίτητοι μεζέδες και τα τοπικά εδέσματα, που τους προσέφεραν κάτοικοι και επιχειρήσεις του χωριού.
Απομένει τώρα το τελευταίο στάδιο, κατά το οποίο τα απαραίτητα για όλους καυσόξυλα, θα διανεμηθούν σε ευπαθείς οικογένειες συνανθρώπων μας, που αδυνατούν να τα αγοράσουν.
Η ομάδα εθελοντών εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκόμενους και εύχεται, τους τόνους με τα ξύλα που χάρισαν τόσο γενναιόδωρα, να τους εισπράξουν σε Αγάπη.




































1 σχόλια :

Δημήτρη, είναι τυχεροί που σε έχουν οι χωριανοί σου Κ.Α.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...