Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλε η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού στους Περιφερειακούς Συμβούλους Πέτρο Ζέρζη και Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη


Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλε η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού στους Περιφερειακούς Συμβούλους Πέτρο Ζέρζη και Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη


Τα μέλη της μουσικής μπάντας του Γ’ Σώματος Στρατού υποδέχθηκαν στο Διοικητήριο στην Έδεσσα οι κ.κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πέτρος Ζέρζης και Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη.

Οι αξιωματικοί και οι στρατιώτες έψαλαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων και ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή επιτυχία στο έργο των δύο Περιφερειακών Συμβούλων της Πέλλας.


Με τη σειρά τους, ο κ. Ζέρζης και η κ. Ζωγράφου – Τσαντάκη ευχαρίστησαν τον μαέστρο, τα μέλη της ορχήστρας και της χορωδίας για την επίσκεψή τους, ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα με υγεία στους παριστάμενους, μεταφέροντας παράλληλα, τις ευχές της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κας Αηδονά η οποία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί στην υποδοχή της στρατιωτικής μπάντας. 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...