Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Στην Αθήνα ο Φ.Σ.Ε. Μέγας Αλέξανδρος


Στην Αθήνα ο Φ.Σ.Ε. Μέγας Αλέξανδρος

  Με το κλείσιμο του 2016 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδρομή του Φ.Σ.Ε Μέγας Αλέξανδρος στην Αθήνα.
 Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, όπου φιλοξενείται η περιοδική έκθεση με τίτλο «Ερμιτάζ πύλη στην ιστορία».
 Επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, που στεγάζεται στο παλιό Φιξ όπου φιλοξενείται μια περιοδική έκθεση με τίτλο «Κρίσιμη Διάλογοι: Αθήνα- Αμβέρσα».
 Επίσκεψη στο κέντρο πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου όπου φιλοξενείται έκθεση με τίτλο «Γιάννης Μόραλης- Χρήστος Καπράλος. Μια φιλία ζωής και τέχνης». Η θεατρική παράσταση «Ο θεός της οργής» αλλά και η μουσική σκηνή με Νταλάρα- Μαχαιρίτσα- Κότσιρα ολοκλήρωσαν την εκδρομή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...