Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ανακατασκευή της περίφραξης και διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο Νηπιαγωγείο Γαρεφείου


ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Αλμωπίας στα σχολεία και ο τελικός απολογισμός θα είναι αυτός που θα αναδείξει τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκε το έργο που περιελάμβανε την ανακατασκευή της περίφραξης και τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο Νηπιαγωγείο Γαρεφείου. Ένα έργο απαραίτητο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η περίφραξη είχε παρουσιάσει ρωγμές και ήταν άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των μαθητών.

Οι εκτελεσθείσες εργασίες στοίχισαν 11.000 ευρώ από την ΣΑΤΑ Σχολικών, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 12.000 ευρώ. Θα ακολουθήσει συμπληρωματική μελέτη για να ολοκληρωθεί η παρέμβαση.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Οι τακτικές επισκέψεις μας στις σχολικές μονάδες, οδηγούν στην επίλυση σημαντικών και χρόνιων προβλημάτων όπως είναι αυτό που αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια το Νηπιαγωγείο Γαρεφείου. Υπήρχε πλέον σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια των μαθητών και ήταν επιτακτική η ανάγκη για την υλοποίηση αυτής της παρέμβασης. Στόχος μας είναι η αρτιότητα στην κατασκευή όλων των έργων που υλοποιούμε, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην αισθητική τους εικόνα».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...