Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας


Επίσκεψη Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ στην Ιερά Μητρόπολη Έδεσσας.

Ο κ.κ. Ιωήλ καλωσόρισε την κ. Αηδονά στην Έδεσσα ευχόμενος καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο. Επίσης, παρουσίασε το σημαντικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας αναφέροντας, μάλιστα, ότι σε πανελλαδική μελέτη που πραγματοποιήθηκε με αντικείμενο το κοινωνικό έργο των Μητροπόλεων, αυτή της Έδεσσας κατέλαβε την 9η θέση μεταξύ των 82 Μητροπόλεων.


Από την πλευρά της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά εξήρε το έργο του Σεβασμιώτατου και συνολικά της Μητρόπολης, υπογραμμίζοντας τον πολύπλευρο ρόλο της Εκκλησίας της Ελλάδος σε όλες τις κρίσιμες περιόδους για τη χώρα. Ευχαρίστησε θερμά τον κ.κ. Ιωήλ για την υποδοχή και τη φιλοξενία και τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας βρίσκεται στη διάθεση της Μητρόπολης για μια εποικοδομητική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...