Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την «Ασφαλτόστρωση τμήματος οδού Π. Αγίου Αθανασίου» από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την «Ασφαλτόστρωση τμήματος οδού Π. Αγίου Αθανασίου» από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά 


Την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ασφαλτόστρωση τμήματος οδού Παλαιού Αγίου Αθανασίου» συνολικού προϋπολογισμού 15.000,00 € συνυπέγραψαν η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά, και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου.  

«Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας με τους όλους τους Δήμους συμβάλλουμε με τις δυνατότητες που έχουμε για παρεμβάσεις που επιλύουν προβλήματα σε διάφορες περιοχές. Η κοινότητα του Παλαιού Αγίου Αθανασίου αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης όσον αφορά και τον τουρισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων αλλά και η διευκόλυνση της πρόσβασης και διαμονής των χιλιάδων επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους» ανέφερε σε σύντομη τοποθέτησή της η κ. Αηδονά.

Με την προγραμματική σύμβαση προβλέπονται οι εργασίες εκείνες (χωματουργικές κλπ) που είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης και της εικόνας της οδού στην είσοδο του παραδοσιακού οικισμού του Παλαιού Αγίου Αθανασίου. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...