Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση σε δημόσια διαβούλευση σχετικά με δράσεις και πρωτοβουλίες για τη μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


H Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στο πλαίσιο ανάπτυξης συντονιστικού έργου προστασίας του περιβάλλοντος και καλλιέργειας περιβαλλοντικού γραμματισμού στους πολίτες της μέσω των εποπτευόμενων από αυτήν υπηρεσιών και φορέων, διοργανώνει και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στη δημόσια διαβούλευση αναφορικά με τη μείωση της χρήσης πλαστικού στην περιοχή αρμοδιότητάς της.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου στην Έδεσσα (5ος όροφος).

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη στο υψηλότερο επίπεδο εκπροσώπησης και με αρμόδιους επί του θέματος προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις και να σχεδιαστούν  από κοινού οι δράσεις  και οι συνέργειες στις οποίες θα προβεί κάθε φορέας από την πλευρά του ως εμπλεκόμενος στη ροή χρήσης πλαστικού.

Η ημερήσια διάταξη της διαβούλευσης περιλαμβάνει και τη συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής με σκοπό τη διοργάνωση ενημερωτικών και λοιπών δράσεων για τους πολίτες.
Η διαβούλευση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας – Γιαννιτσών και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας - Σχολικές Δραστηριότητες.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,
Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης ΠέλλαςΑθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...