Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Δέος ! Γιγάντια Ελληνική σημαία στους Προμάχους Αλμωπίας


Η Ομάδα Εθελοντών Προμάχων Αλμωπίας, στα πλαίσια των δράσεων που έχει προγραμματίσει, κατασκεύασε, έβαψε και τοποθέτησε στην βόρεια  κορυφογραμμή του ιστορικού χωριού, μια γαλανόλευκη σημαία εμβαδού 200 τετραγωνικών μέτρων, η οποία στέλνει το μήνυμα των ακριτών κατοίκων, ότι η καρδιά του Ελληνισμού χτυπάει δυνατά, εδώ, στην εσχατιά της πληγωμένης μας πατρίδας.
Με την ενέργεια αυτή  δείχνουν τη μεγάλη τους τιμή και αγάπη στην Ελληνική σημαία και την τοποθετούν ορόσημο και φύλακα του ιστορικού χωριού ,που πρωτοστάτησε σε ιστορικές στιγμές της Ελληνικής Ιστορίας χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Η όλη δράση, «έτρεχε» για πολλές ημέρες και τα μέλη της ομάδας, ξεπερνώντας ακόμη και τα όριά τους, μέσα από συνθέσεις και διάλογο, ξοδεύοντας πολλές εργατοώρες και παραμελώντας τις προσωπικές τους ασχολίες, τα κατάφεραν τελικά και προσέθεσαν ένα ακόμη «χρυσό μετάλλιο» στα πεπραγμένα τους.

Χαρακτηριστικό των πυκνών  δράσεων της αεικίνητης ομάδας, είναι  η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή όλο και περισσότερων εθελοντών μελών με πολυσυλλεκτικότητα στην ηλικιακή διαστρωμάτωση και η γέννηση της ελπίδας, ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και το αποδεικνύουν έμπρακτα, κάνοντας τη δύναμη της ομάδας, έναν ορμητικό χείμαρρο προσφοράς.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...