Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Συνεχίζεται η συντήρηση υποδομών ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας


Συνεχίζεται η συντήρηση υποδομών ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας


Στο πλαίσιο του έργου της συντήρησης υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συνεχίζεται η βελτίωση των συνθηκών φωτισμού σε σημεία του.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες και να βελτιωθεί η συνολική εικόνα των υφιστάμενων υποδομών, σύμφωνα με τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Άλλωστε, τις προηγούμενες ημέρες αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στον ηλεκτροφωτισμό στην είσοδο της πόλης της Έδεσσας από διασταύρωση Αγίας Τριάδας έως το συγκρότημα σχολείων και τα γραφεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς, επίσης, στο 4ο χλμ Εθνικής Οδού Έδεσσας-Θεσσαλονίκης και, ειδικότερα, στον κόμβο περιφερειακής οδού (στα φανάρια).


Για το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί επιπλέον εργασίες αποκατάστασης σε σημεία στους Δήμους της ευρύτερης περιοχής μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...