Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Συνάντηση παλαιών συμμαθητών εικοσιπέντε χρόνια μετά…


ΕΔΕΣΣΑ  8-3-2017

 

Συνάντηση παλαιών συμμαθητών εικοσιπέντε  χρόνια μετά…


Ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα  από το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού, που έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 1989, στην αυλή του σχολείου, όπου  ήταν και η πρώτη μας συνάντηση.   Βρεθήκαμε  ξανά μετά από 25 χρόνια, παρόντες σχεδόν  όλοι οι μαθητές του τμήματος 1 από το 1989 έως το 1992 του Γενικού Λυκείου  Έδεσσας, το Σάββατο 4-3-2017  το βράδυ στο « Ήρθα και Έδεσσα», κατάστημα με τοπικές γεύσεις, σε πολύ θερμό και ιδιαίτερο κλίμα. Εκεί  ξύπνησαν αναμνήσεις από τα ανέμελα σχολικά χρόνια, όπου οι   παλιοί συμμαθητές θυμήθηκαν γεγονότα  από εκείνη την εποχή, ενώ βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη μετέπειτα εξέλιξή τους .
 Ήταν μια συγκινητική βραδιά που πλαισιώθηκε από νόστιμους μεζέδες και πολύ κέφι αλλά και μια γλυκόπικρη γεύση για τα χρόνια που περνάνε και δεν γυρίζουν πίσω. Υπόσχεση όλων να βρεθούμε ξανά στο μέλλον. Ευχαριστούμε την  Έλσα, τον Κώστα και τη Νικολέττα που έδωσαν την αφορμή για αυτή τη συνάντηση .

                                                             Με σχολικούς  χαιρετισμούς


                                                                                        Πέτρος Γ.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...