Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Σημαντική διάκριση του αθλητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Στέργιου Τσαρκνιά


Σημαντική διάκριση του Στέργιου Τσαρκνιά.

Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας και μαθητής του Γενικού Λυκείου Αριδαίας, Στέργιος Τσαρκνιάς συμμετείχε στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στο tennis, που διεξήχθησαν στο Μαραθώνα Αττικής, στο αγώνισμα του Διπλού Μικτού, και με συμπαίτρια την Μάγδα Αδαλόγλου από την Βέροια, κατέκτησαν την 1η θέση αντιμετωπίζοντας στον τελικό το ζευγάρι Μισδραχή - Πατρονίδου από την Λάρισα με σκορ 6-4, 5-7 και match tie break 12-10.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...