Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Καθαρισμοί δεξαμενών και δικτύων ύδρευσης σε τοπικές κοινότητες από την Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας


Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ, ΟΡΜΑΣ, ΞΙΦΙΑΝΗΣ, ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΚΟΡΥΦΗΣ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΡΙΔΑΙΑ, ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ, ΜΗΛΙΑ, ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ, ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Στον καθαρισμό της δεξαμενής και του δικτύου ύδρευσης του Γαρεφείου πραγματοποίησε η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Γιώργο Μάρκου, όπως δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του.

Παρών στις εργασίες ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Γεωργίου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συμβάλουν στην καλή λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α. και ιδιαίτερα το προσωπικό της Δημοτική Επιχείρησης το οποίο εργάζεται πολλές ώρες την ημέρα για να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες.

Ανάλογες εργασίες καθαρισμού πραγματοποιήθηκαν στις Τ.Κ. Όρμας, Ξιφιανής, Λουτρακίου, Κορυφής. Θα ακολουθήσουν οι υδατόπυργοι Μηλιάς και Εξαπλατάνου, οι δεξαμενές και τα δίκτυα Αριδαίας, Σαρακηνών και Αρχαγγέλου, ενώ η συνέχεια θα περιλαμβάνει και όλα τα υπόλοιπα χωριά.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...