Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας


Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας


Εθιμοτυπική συνάντηση είχε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστο Σμία στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, στράφηκε στα θέματα που υπάρχουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στις Νοσοκομειακές Μονάδες Έδεσσας και Γιαννιτσών.

Ειδικότερα, εκτός από την προμήθεια αξονικού τομογράφου που θα λύσει σημαντικά προβλήματα, ο Διοικητής επισήμανε τις ανάγκες σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό στις δύο μονάδες, ώστε να πλαισιωθούν ακόμη καλύτερα οι διευθύνσεις και τα τμήματα που απευθύνονται σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανασιάδου – Αηδονά εξέφρασε την προσωπική στήριξη και τόνισε τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με όσα μέσα διαθέτει, στις προσπάθειες που καταβάλλονται από το διοικητικό προσωπικό για καλυτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Εξήρε το έργο και την αυταπάρνηση του ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας που υπερβαίνει τα εσκαμμένα και ανταποκρίνεται επιτυχώς σε καθημερινές περιπτώσεις που χρήζουν σημαντικής υγειονομικής περίθαλψης.


Με ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών για το Πάσχα και ευχόμενη προς το νέο Διοικητή καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας δεσμεύτηκε να επισκεφθεί το αμέσως επόμενο διάστημα τις δύο νοσοκομειακές μονάδες της Πέλλας για να λάβει ακόμη πιο ενδελεχή ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...