Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Γιάννης Σηφάκης : Εγκρίθηκαν σημαντικά έργα Δήμων της Πέλλας στο ΙΝΤΕRREG


Γιάννης Σηφάκης :  Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση έργων Δήμων της Πέλλας στο πρόγραμμα ΙΝΤΕRREG με σημαντικούς προϋπολογισμούς 

Εγκρίθηκαν τα παρακάτω έργα:
Δήμος Αλμωπίας: Εγκρίθηκε η μελέτη της λιμνοδεξαμενής του Προδρόμου, η τοποθέτηση υδρομέτρων στις αρδευτικές γεωτρήσεις και άλλες προμήθειες και εργασίες.

Δήμος Έδεσσας: Εγκρίθηκε το έργο εφαρμογής εικονικής περιήγησης ( virtual toyr) σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, η δημιουργία διαδραστικού λογισμικού εικονικής περιήγησης στο Βαρόσι, η προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για ακόμη έναν επισκέψιμο χώρο στους Μύλους της Έδεσσας, η προμήθεια εξοπλισμού προβολής και επίπλωσης του θερινού κινηματογράφου.

Δήμος Πέλλας :  Εγκρίθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων και δράσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα ενεργειακού βιοκλιματικού σχεδιασμού και περιβαλλοντικής πολιτικής. Προώθηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...