Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Έπεσε η αυλαία της Παιδικής Σκηνής του Εδεσσαϊκού Θεάτρου


«Έπεσε η αυλαία της Παιδικής Σκηνής»


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις από την Παιδική Σκηνή με το έργο του Θερβάντες «Δον Κιχώτης».
 Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, η αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας κατακλύστηκε από μικρούς και μεγάλους θεατές που απόλαυσαν μια παραγωγή αντάξια της δυναμικής-δημιουργικής πορείας του συλλόγου.
 Οι συντελεστές μπροστά και πίσω από τα φώτα της σκηνής, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κερδίζοντας τις εντυπώσεις και πιστοποιώντας για ακόμα μία φορά με την αμέριστη και ανιδιοτελή εθελοντική προσφορά τους, την ποιότητα και την σχεδόν επαγγελματική προσέγγιση κάθε παραγωγής του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.


Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα κι ευχαριστεί όλους όσοι εργάστηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία των παραστάσεων.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...