Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Η ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΪΑ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017


Η ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΪΑ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ  ΠΕΡΙΟΔΟ   2017ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΤΗ 09 ΜΑΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 18:00.
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΙΚΑ/ΟΓΑ, ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ  (Α.Φ.Μ.),ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (Α.Μ.Κ.Α.), ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΟΓΑ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΓΑ), ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΟΛΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΟΡΦΗ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜ/ΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ).
Από την «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.»
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017  ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΠΟ 08:00-16:00 ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1)ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, 2) ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΚΑ Ή ΟΓΑ, 3) ΑΦΜ, 4) ΑΜΚΑ, 5) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΟΓΑ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΓΑ), 6) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23810-89795.Από την «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...