Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Υπογραφή σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τον Ανάδοχο του έργου συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Πέλλας για το 2017


Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου: «Εκτός από τα μεγάλα έργα υποδομής, δίνουμε προτεραιότητα στις εργασίες που εξασφαλίζουν την λειτουργικότητα και ασφάλεια των υφιστάμενων έργων»

Υπογραφή σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τον Ανάδοχο του έργου συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Πέλλας για το 2017

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών δημοπράτησης και ανάθεσης του έργου σε εργολάβο.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου, υπέγραψε στο γραφείο της την σύμβαση του τεχνικού έργου, με τον εργολάβο δημοσίων έργων κ. Κωνσταντίνο Πάμπαλο.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 321.000 ευρώ και αφορά το μεγαλύτερο μέρος της εθνικής οδού προς Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου. Μέσω του συγκεκριμένου έργου, θα πραγματοποιηθεί αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος (λακκούβες, ρηγματώσεις), ασφαλτική στρώση καθώς, επίσης, και αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας. Το έργο προβλέπει ακόμη και διαγράμμιση του οδοστρώματος σε συγκεκριμένα σημεία που υπάρχουν φθορές, καθώς και επούλωση λάκκων του οδοστρώματος σε απομακρυσμένα τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.


Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας ευχήθηκε στον ανάδοχο του έργου καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση των εργασιών και σε δήλωσή της αναφέρει: «Οπωσδήποτε μας ενδιαφέρει να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα υποδομών που έχει ανάγκη η Πέλλα. Παράλληλα, μας ενδιαφέρει να διατηρήσουμε, σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο λειτουργικότητας και ασφάλειας, τα υφιστάμενα έργα, όπως το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο το οποίο είναι ιδιαίτερα εκτεταμένο στην Πέλλα. Η εικόνα του οδικού δικτύου δίνει μία πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες της περιοχής η οποία αποτελεί πλέον έναν καταξιωμένο τουριστικό προορισμό ενώ, παράλληλα, η ασφάλεια των δρόμων είναι σημαντική για όλους τους διερχόμενους, αλλά και για την προσέλκυση επενδύσεων. Ο καιρός των ημερών βοηθάει ώστε οι εργασίες συντήρησης να γίνουν σύντομα και σωστά». 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...