Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: «Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ»

Αποκαταστάθηκε τις προηγούμενες μέρες άλλη μία κεντρική οδός ταχείας κυκλοφορίας και συγκεκριμένα ο δρόμος μπροστά από τα ΚΤΕΛ, όπου πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση όπως προβλέπει η μελέτη κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας.

Την επόμενη βδομάδα οι εργασίες θα συνεχιστούν στον δρόμο μπροστά από το Δασάκι, τον 1ο Παιδικό Σταθμό και το 1ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς επίσης και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αριδαίας, ενώ θα ακολουθήσει και η περιοχή του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας με στόχο την τελική ολοκλήρωση. Στόχος είναι να ανακουφιστούν πρωτίστως οι περιοχές γύρω από σχολικές μονάδες, καταστήματα και υπηρεσίες όπου κινείται αρκετός κόσμος.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Θέλω πραγματικά να τονίσω για άλλη μια φορά, ότι αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που δημιουργεί η κατασκευή αυτού του μεγάλου έργου στην καθημερινότητα όλων μας και σεβόμαστε κάθε διαμαρτυρία. Κατανοούμε ότι οι συμπολίτες μας έχουν επιδείξει υπομονή και υπευθυνότητα και έχουν συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να καταχραστούμε αυτή την υπομονή, γι’ αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον ανάδοχο του έργου και πιέζουμε για την γρήγορη και σωστή υλοποίησή του. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ταλαιπωρία πλησιάζει στο τέλος της και το αποτέλεσμα της χρήσης αυτού του μεγαλόπνοου έργου θα μας αποζημιώσουν ως κοινωνία».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...