Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Μια τρυφερή αγκαλιά, μια στοργική καρδιά, αγάπη αληθινή και παντοτινή. Με αυτά τα λόγια θα μπορούσε κανείς να περιγράψει τη μάνα, τον άνθρωπο που μας συγκινεί τόσο βαθιά όσο κανένας άλλος στον κόσμο.

Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας, μια ελάχιστη, συμβολική και ταυτόχρονα ουσιαστική αναγνώριση της παντοτινής αγάπης και απλόχερης προσφοράς. «Ο Θεός έφτιαξε τις μαμάδες γιατί δεν μπορούσε να βρίσκεται παντού», αναφέρει μια αλληγορική παροιμία, η οποία μέσα από την υπερβολή της προσπαθεί να αναδείξει τον σπουδαίο και θεάρεστο ρόλο που διαδραματίζει η κάθε μητέρα.

Ο Δήμος Αλμωπίας διαθέτει δομές μέσα από τις οποίες προσπαθούμε να σταθούμε στο πλευρό της σύγχρονης μητέρας, η οποία εκτός από την ανατροφή των παιδιών της έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και συνεισφέρει τα μέγιστα στην οικογένεια. Με τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και του ΚΔΑΠ, φροντίζουμε να κάνουμε τη ζωή της πιο εύκολη. Φυσικά, υπάρχον πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν. Γι’ αυτό θα εργαζόμαστε για να γίνονται ακόμα καλύτερες οι συνθήκες για όλες τις μανούλες.

Χρόνια πολλά!



Δημήτρης Μπίνος

Δήμαρχος Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...