Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Συνάντηση ΣΕΑΣ Πέλλας και Κοινοπραξίας ΟΠ Ημαθίας με παρουσία του Γιάννη Σηφάκη για την διεπαγγελματική πυρηνόκαρπων και μεγαλόκαρπων


Συνάντηση ΣΕΑΣ Πέλλας με Κοινοπραξία Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας με παρουσία του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη για την διεπαγγελματική πυρηνόκαρπων και μεγαλόκαρπων και την δωρεάν διάθεση αγροτικών προϊόντων σε ευπαθείς ομάδες 

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Γιάννης Σηφάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΑΣ Νίκος Μηνάς, το μέλος του ΔΣ και τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΑΣ Γιάννης Στογιαννίδης και εκ μέρους της Ημαθίας ο Χρήστος Γιαννακάκης, εκπρόσωπος της κοινοπραξίας Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας.
Η συζήτηση περιστράφηκε στην εταιρική μορφή της διεπαγγελματικής οργάνωσης, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν, με τι όρους, με τι σκοπούς, πως μπορεί η διεπαγγελματική να βοηθήσει ουσιαστικά τα προϊόντα της περιοχής και την θέση του αγρότη, πως μπορεί να διασφαλιστεί η συμμετοχή της Πέλλας για την συμμετοχή της Πέλλας σ’ αυτήν, ο ιδιαίτερος ρόλους της Πέλλας με βάση τις ποσότητες που διαθέτει σε κεράσια, συμπύρηνα και επιτραπέζια ροδάκινα, ο συντονισμός, η έρευνα αγοράς απαραίτητα στοιχεία για την χάραξη πολιτικής, το μάρκετιγκ των προϊόντων στο εξωτερικό.
Αποφασίστηκε η άμεση διοργάνωση σύσκεψης των οργανώσεων Πέλλας και Ημαθίας για την συνεννόηση και τον τον συντονισμό τους όσον αφορά την δωρεάν διάθεση αγροτικών προϊόντων μέσω του προγράμματος αντί του εμπάργκο.
Ακόμη ζητήματα που αφορούν το πώς να αξιοποιηθεί η δυνατότητα που έδωσε η κυβέρνηση μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού αναδιάρθρωσης και αγροτικών χρεών για να διευκολυνθούν οι οργανώσεις και οι αγρότες των περιοχών Πέλλας και Ημαθίας. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...