Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Συναντήσεις Γιάννη Σηφάκη με αγρότες σε Νότια - Ξιφιανή - Πρόδρομο- Νερόμυλο


Γιάννης Σηφάκης :  Συναντήσεις με αγρότες σε Νότια, Ξιφιανή και Πρόδρομο- Νερόμυλο 
Συζήτησε την ανάγκη ίδρυσης οργανώσεων παραγωγών και θέματα ΕΛΓΑ

Ο βουλευτής στα πλαίσια των συνεχών επαφών του για να προωθήσει την  οργάνωση των αγροτών της Πέλλας σε νέα βάση με την ίδρυση οργανώσεων παραγωγών με τα κριτήρια της πρόσφατης Υπουργικής Απόφασης και τα ισχυρά κίνητρα που αυτή περιέχει συναντήθηκε με αγρότες σε Νότια, Ξιφιανή και Πρόδρομο- Νερόμυλο. 
Οι συναντήσεις ήταν πολύωρες και ασχολήθηκαν – πέραν του θέματος της ίδρυσης οργανώσεων παραγωγών- και με το σύνολο της πολιτικής στον αγροτικό τομέα, το πρόβλημα των υποδομών άρδευσης, καθώς και θέματα ΕΛΓΑ μετά τις πρόσφατες καταστροφές και την επίσκεψη στην Πέλλα του προέδρου του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ. Ακόμη συζητήθηκε η υπό διαβούλευση υπουργική απόφαση για την πληρωμή από τους εμπόρους μέσα σε δύο μήνες και την μείωση της φορολογίας κατά 50% στους οργανωμένους αγρότες η σε όσους παραδίδουν τα προϊόντα τους σε οργανώσεις και ομάδες παραγωγών. 
Οι αγρότες έδειξαν ενδιαφέρον να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες υπουργικές αποφάσεις και αποφασίστηκε νέα συνάντηση τους με τον βουλευτή το προσεχές διάστημα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...